divendres, 30 d’octubre del 2015

Paint Pot

Aquesta entrada es un petit tutorial per a poder fer l'aplicació Paint Pot utilitzant una pagina web que es diu APP inventor.
En primer lloc primer em d'entrar a la web d'APP inventor i registrar-nos, i si ja estem registrats, entrar a crear un nou projecte.
A continuació us explicaré pas per pas com crear l'aplicació de Paint Pot. A continuació hi han unes imatges que t'explicaran com fer-ho pas per pas.


1. Primer de tot has d’inserta tres "Button" i canviar el nom i el color com pots veure a la imatge.

2. Seguidament has de fer que els tres "Buttons" estiguin alineats. Per poder fer aquest pas has d'anar a on fica "Layout" i arrastrar-ho fins al la pantalla. Despres has d'arrastrar els tres "Buttons" dins del cuadrat que et sortira.
Despres has d'entrar al apartat de "Drawing and Animation" i arrastra el"button" que fica "canvas" fins al centre de la pantalla on isertarem una imatge que la podeu descarregar desde el link que hi ha a continuació: Kitty picture:  kitty.png (clicar botó dret del ratolí i guardar). Tambe afegiu un "button" que li ficarem de nom "Wipe".















3. El seguent pas es afegir dos "Buttons" més amb el button "Wipe", i fer com al pas dos, de aliniar-los els tres junts. Els altres dos "Buttons" que afegirem, al primer li ficarem el nom de "Big dots" i al segon "Small dots".


















4. A continuació em d'anar a l'apartat on fica "Blocks". Aqui es on farem que l'aplicació que volem crear funcioni. Heu de seguir l'ordre de passos que esta indicat a la imatge per numeros.


       
Espero que us hagi agradat i que us hagi funcionat.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada